Neem contact op

Wilhelmina zoekt 1ste klasse dames spelers!!!

Ons sportieve en gezellige dames 1 team zoekt midden spelers! Ben of ken jij die fanatieke mid? Mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gloednieuw volleybalseizoen is net gestart. Maar je bent meer dan welkom om de eerste drie keer gratis en vrijblijvend mee te trainen.

Wilhelmina Nieuws

loading...
A A A
Gloednieuw volleybalseizoen start op 30 en 31 augustus!
 
Zin om je sportief en met plezier in het zweet te werken? Houd je wel van een spelletje? En na afloop een verfrissend drankje/biertje? Kom dan gezellig bij ons volleyballen in de prachtige Amerena sporthal in Amersfoort. De start van het nieuwe seizoen is het ideale moment om in te stromen. Kom de eerste drie keer gratis en vrijblijvend meetrainen!😀
 
Vanaf maandag 30 augustus kan je iedere week meedoen met één van de dames of heren competitieteams om 19:30 uur of 21:15 uur (1e t/m 4e klasse niveau).
 
Vanaf dinsdag 31 augustus ben ook je wekelijks van harte welkom om mee te trainen met één van de recreantengroepen vanaf 19:30 uur (zowel voor beginners als voor ervaren spelers, er zijn diverse niveaus).
 
Het is i.v.m. corona handig als je je van tevoren even aanmeldt via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We verwelkomen je graag bij onze gezellige club!

Contact informatie

email : info@vvwilhelmina.nl

Bezoekadres:

De Velduil 2
3815 XT Amersfoort