A A A

Afgelopen weekend werd de prachtig aangeklede verenigingsruimte geopend door de voorzitters van VV Wilhelmina en AVV Keistad.

Op maandag 6 januari (competitie) en dinsdag 7 januari (recreanten) 2020 starten vanaf 19:30 uur de volleybaltrainingen weer in de Amerena. Zin om ook te komen volleyballen bij onze gezellige club?! Kom drie keer vrijblijvend meetrainen en stroom in voor de tweede helft van seizoen 2019-2020! Lijkt dit je leuk? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef je op of stap gewoon de zaal eens binnen tijdens onze trainingen. Ook als je nu al direct wilt komen kijken, kom gerust langs in november of december! We vertellen je graag meer en verwelkomen je graag bij onze vereniging! 

Wil je op de hoogte blijven van spannende wedstrijdavonden en andere activiteiten? Volg VV Wilhelmina dan zeker op Facebook (https://www.facebook.com/VVWilhelmina/) en Instagram (https://www.instagram.com/vvwilhelmina/?hl=nl)!

Hou zaterdag 11 januari vast vrij in je agenda, want dan is het tijd voor het mixtoernooi en de nieuwjaarsborrel van VV Wilhelmina! Alle leden van harte welkom om samen te proosten op een gezellig en sportief 2020!

Via de volgende link kan je je opgeven voor het mixtoernooi.

Aanmelden Mix Toernooi

Na de zomer starten de trainingen weer op maandag 2 september (competitieleden) en dinsdag 3 september (recreanten) vanaf 19:30 uur in de Amerena sporthal! Wil je weten of volleyballen bij onze gezellige club ook wat voor jou is? Kom dan gratis drie keer vrijblijvend proeftrainen! Loop eens binnen of neem contact op met de recreanten- of competitiecommissie!

Subcategorieën

Hier worden alle hersenspinsels van Marty verzameld en beschikbaar gesteld tot uw vermaak.