Wilhelmina zoekt 1ste klasse dames spelers!!!

Ons sportieve en gezellige dames 1 team zoekt midden spelers! Ben of ken jij die fanatieke mid? Mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gloednieuw volleybalseizoen is net gestart. Maar je bent meer dan welkom om de eerste drie keer gratis en vrijblijvend mee te trainen.

Wilhelmina Nieuws

Als kersverse Amersfoortse student komt er een hoop op je af! Dan is het lekker om te kunnen ontspannen tijdens een volleybaltraining! Als student krijg je bij Wilhelmina 30% korting op je contributie!

Als je lid wilt worden, kun je hier een inschrijfformulier vinden.

Competitie Senioren

• Onze dames spelen in de Nevobo competitie van de promotie klasse t/m 3e klasse.
  • Onze heren spelen Nevobo competitie van de 1e klasse t/m de 3e klasse.

De trainingen zijn op maandagavond tussen 19:30 - 23:00 uur in het nieuwe sportcomplex de Amerena. Ter introductie kan 3 keer geheel vrijblijvend worden meegetraind. Het trainingsrooster vind je hier. Als je interesse hebt, kan je contact opnemen met Saskia Bruin (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

De thuiswedstrijden worden ook gespeeld in sportcomplex Amerena op vrijdagavond.

Recreanten

Speel je liever recreatief kom dan kijken bij één van de recreantentrainingen op dinsdagavond van 19.30 tot 21.00 uur. Mogelijk is de recreantencompetitie iets voor jou. Als je interesse hebt, kan je contact opnemen met Milad Jafarzadeh (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Volleybalvereniging Wilhelmina heeft geen jeugdteams.

Opzeggen

Opzegging van het lidmaatschap dient uiterlijk 1 september (1e termijn) of 31 december (2e termijn) schriftelijk aan de ledenadministratie te worden doorgegeven. Zonder opzegging wordt het lidmaatschap automatisch verlengd.

Contact informatie

email : info@vvwilhelmina.nl