Het bestuur van VV Wilhelmina bestaat uit:

Tim van der Sanden

Voorzitter: Tim van der Sanden

Mailadres voor zaken betreffende de voorzitter: voorzitter

Roeland Dooijeweerd

Secretaris: Roeland Dooijeweerd

Bij hem kan je terecht met diverse vragen over VV Wilhelmina: secretaris

Penningmeester: Erwin Sprong

Bij de penningmeester kun je terecht voor alle vragen over facturen en declaraties: e-mail via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Competitie-commissie voorzitter: Maartje Dijkstra-Venema

Bij haar kan je terecht voor alle vragen over de Nevobo-competitie, scheidsrechters, zaalwacht & wedstrijden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lennaert Klerk

Recreanten-commissie voorzitter: Lennaert Klerk

Bij hem kan je terecht voor alle vragen over de recreantentrainingen & de recreanten competitie: recreanten

Verder hebben we nog diverse andere enthousiastelingen die zich inzetten voor onze club:

Femke

PR Commissie: Femke (D3)

Bij deze Wilhelmina promotiedames kan je terecht voor alle vragen over de website, Facebook-pagina, sponsoring, persberichten, mailings en andere communicatie uitingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ilona Gaasendam

Ledenadministratie: Ilona Gaasendam

Bij haar kan je terecht met al je vragen over de ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wedstrijdsecretariaat: Reinou van den Berg en Noortje Kloos (D3)

Hier kun je terecht bij vragen en meer informatie over het wedstrijdprogramma via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemene vragen

Mocht je een meer algemene vraag hebben of weet je niet wie je moet hebben? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op via de contactpagina.

Save
Accept all
Decline all
Essential
Joomla
reCAPTCHA
Analytics
Tools used to analyze the data to measure the effectiveness of a website and to understand how it works.
Decline
Decline