Neem contact op

Volleybal Vereniging Wilhelmina: sportief, competitief en sociaal met elkaar!

Volleybalvereniging Wilhelmina is een gezellige en sportieve volleybalvereniging in Amersfoort met de Amerena als thuisbasis. Het speelplezier staat bij ons op de eerste plaats. Graag verwelkomen wij je bij onze gezellige club als competitiespeler of recreant! Je kunt altijd drie keer vrijblijvend mee komen trainen. Waar wacht je nog op?! Kom lekker bij ons ballen!

Wilhelmina Nieuws

loading...
A A A

Als kersverse Amersfoortse student komt er een hoop op je af! Dan is het lekker om te kunnen ontspannen tijdens een volleybaltraining! Als student krijg je bij Wilhelmina 30% korting op je contributie!

 

Inschrijven

Als je lid wilt worden, kun je hier een inschrijfformulier vinden.

 

Competitie Senioren

  • Onze dames spelen in de Nevobo competitie van de promotie klasse t/m 3e klasse.
  • Onze heren spelen Nevobo competitie van de 1e klasse t/m de 3e klasse.


De trainingen zijn op maandagavond tussen 19:30 - 23:00 uur in het nieuwe sportcomplex de Amerena. Ter introductie kan 3 keer geheel vrijblijvend worden meegetraind. Het trainingsrooster vind je hier. Als je interesse hebt, kan je contact opnemen met Saskia Bruin (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

De thuiswedstrijden worden ook gespeeld in sportcomplex Amerena op vrijdagavond.

 

Recreanten

Speel je liever recreatief kom dan kijken bij één van de recreantentrainingen op dinsdagavond van 19.30 tot 21.00 uur. Mogelijk is de recreantencompetitie iets voor jou. Als je interesse hebt, kan je contact opnemen met Milad Jafarzadeh (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

Jeugd

Volleybalvereniging Wilhelmina heeft geen jeugdteams.

 

Opzeggen

Opzegging van het lidmaatschap dient uiterlijk 1 september (1e termijn) of 31 december (2e termijn) schriftelijk aan de ledenadministratie te worden doorgegeven. Zonder opzegging wordt het lidmaatschap automatisch verlengd.