Op maandag 6 januari (competitie) en dinsdag 7 januari (recreanten) 2020 starten vanaf 19:30 uur de volleybaltrainingen weer in de Amerena. Zin om ook te komen volleyballen bij onze gezellige club?! Kom drie keer vrijblijvend meetrainen en stroom in voor de tweede helft van seizoen 2019-2020! Lijkt dit je leuk? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef je op of stap gewoon de zaal eens binnen tijdens onze trainingen. Ook als je nu al direct wilt komen kijken, kom gerust langs in november of december! We vertellen je graag meer en verwelkomen je graag bij onze vereniging!