Wilhelmina zoekt 1ste klasse dames spelers!!!

Ons sportieve en gezellige dames 1 team zoekt midden spelers! Ben of ken jij die fanatieke mid? Mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gloednieuw volleybalseizoen is net gestart. Maar je bent meer dan welkom om de eerste drie keer gratis en vrijblijvend mee te trainen.

Wilhelmina Nieuws

Door de versoepelde RIVM-richtlijnen start Volleybal Vereniging Wilhelmina weer met het leukste balspel dat er bestaat: volleybal!

We kunnen voor de zomervakantie nog drie keer volleyballen in de Amerena aan de Hogeweg in Amersfoort. De competitiespelers trainen op maandag 7, 14 en 21 juni om 19:30 of om 21:15 uur. De recreanten trainen op dinsdag 8, 15 en 22 juni van 19:30 - 21:00 uur. Na de zomer starten we op 30 en 31 augustus weer met een gloednieuw volleybal seizoen!

Kom nu gezellig voor de zomer alvast drie keer vrijblijvend meetrainen met een dames- of herenteam of recreantengroep (dames en heren gemixt) om te kijken of volleyballen bij je past!

Lukt het voor de zomer niet, maar kom je graag vanaf eind augustus vrijblijvend meedoen? Dat kan natuurlijk ook. Laat het ons vast weten!

Het is handig als je je voor het proeftrainen van tevoren aanmeldt via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor alle nieuwe leden ligt een leuk welkomst cadeau klaar om het volleybalseizoen 2021 - 2022 goed gehydrateerd te beginnen! We verwelkomen je graag bij onze gezellige club!

Contact informatie

email : info@vvwilhelmina.nl