Om een spelerskaart aan te vragen dient er bij de NEVOBO een digitale pasfoto aangeleverd te worden.

Het nieuwe lid dient zich echter eerst in te schrijven bij Volleybal Vereniging Wilhelmina via het secretariaat van de vereniging. De secretaris zal daarna het nieuwe lid inschrijven bij de NEVOBO waarna het nieuwe lid een NEVOBO relatiecode van het secretariaat van Volleybal Vereniging Wilhelmina per e-mail ontvangt.

Met deze NEVOBO relatiecode dient het nieuwe lid een pasfoto te laten maken via de, bij de Digitale Pasfoto Service aangesloten, vakfotograaf. Een fotovakzaak in de buurt kan gezocht worden op http://www.snf-pasfotoservice.nl/. Na het maken van de pasfoto voert de fotograaf samen met het lid een aantal gegevens in: naam, adres, geboortedatum, e-mailadres en NEVOBO relatiecode, die je al eerder via de e-mail in ontvangen hebt.
De vakfotograaf zorgt ervoor dat de digitale pasfoto incl. alle gegevens naar de NEVOBO gestuurd word. De procedure staat op de NeVoBo-site goed omschreven.

Na ca. 1 a 2 weken ontvang je van het secretariaat je nieuwe spelerskaart.