Marty's Hoekje

loading...
A A A

Marty's Hoekje

Hier worden alle hersenspinsels van Marty verzameld en beschikbaar gesteld tot uw vermaak.

Afgelopen vrijdag was het dan zo ver: De ontmaagding van Amerena. Het doet vermoeden dat het hier om een romeinse schone gaat die door een stel hitsige centuria, onder het toeziend oog van de senatoren te grazen wordt genomen (zo, Maarten is wakker). Of is het dan toch die eerste lik van het ijsje met de italiaanse kers op de warme zomerdag in April? Terwijl het ijs langs het hoorntje smelt en het witte vocht langs je vingers druipt, leg je de tong  om de ronding van de rode kers. Vijftig tinten grijs, eat your heart out !! 

Sommige dingen gaan voorbij voor je er erg in hebt. De eerste helft van  het seizoen is geweest en Sniklaas is het land allang weer uit. Deze keer werd de bisschop zowaar beschermd door een stel zwaar gelovige friezen en kwam de dreiging van de ongelovigen uit de randstad. Daar had Bonifacius alleen maar van kunnen dromen. De volgende bebaarde man met een rood pakje staat inmiddels al weer voor de deur. 

Na de hockey, het voetbal, het zwemmen en niet te vergeten de Katholieke kerk, was deze week de beurt voor het pingpongen. Een schandaal over hitsige trainers. Het kon dus niet uitblijven. 

Size doesn’t matter

 

Het is natuurlijk al een eeuwen oude discussie en de betrouwbaarheid van het antwoord hangt waarschijnlijk af van degene aan wie die vraag gesteld wordt.

Zou je als coach ook een Wraking kunnen doen? Lijkt me een aantal leuke opties opleveren. Afgelopen vrijdag begonnen we om 22.45 uur aan de wedstrijd.