Hallo,

Na veel overleg, dubben en zweten is de Competitie Commissie tot de volgende voorlopige teamindeling gekomen.

Onderstaand een presentatie die door de Nevobo is gemaakt ter introductie van het DWF (Digitaal Wedstrijd Formulier).

Wilhelmina gebruikt voor de competitie-wedstrijden die thuis worden gespeeld sinds begin 2016 het DWF.

VV Wilhelmina voorziet je regelmatig van de laatste nieuwtjes op Facebook, via de website en via de mail. Aan de bouw van een nieuwe website wordt hard gewerkt. De informatie via de mail kon ook wel een opfrisser gebruiken. We gaan jullie in het vervolg op de hoogte houden, middels een gloednieuwe nieuwsbrief! A.s. vrijdag gaat de eerste eruit. Iets te melden? Laat het voor vrijdag a.s. weten aan