De Algemene Leden Vergadering staat gepland op dinsdag 25 september 2018 om 21.15 uur in onze verenigingsruimte in de Amerena. Dit is aansluitend aan de recreantentraining. Aangezien er een aantal belangrijke punten op de agenda staan over het nieuwe seizoen in de nieuwe sporthal hopen we alle leden deze avond te verwelkomen. De informatiestukken volgen via de mail circa twee weken voorafgaand aan de ALV.

Beste leden,

Inmiddels zijn we begonnen met het eerste volledige seizoen volleyballen

in de Amerena. Zoals eerder aangegeven, betekent dit voor ons ook het

doen van bardiensten.

Op 10 en 11 juli spelen de jongens van Jong Oranje een oefeninterland tegen Jong Italië in onze nieuwe Amerena! Kom jij ook kijken?!

Op maandag 27 augustus starten de competitietrainingen van seizoen 2018-2019 en op dinsdag 28 augustus zijn de eerste recreantentrainingen van het nieuwe seizoen. Graag tot dan in de Amerena!

Onderstaand een presentatie die door de Nevobo is gemaakt ter introductie van het DWF (Digitaal Wedstrijd Formulier).

Wilhelmina gebruikt voor de competitie-wedstrijden die thuis worden gespeeld het DWF.

Subcategorieën

Hier worden alle hersenspinsels van Marty verzameld en beschikbaar gesteld tot uw vermaak.